A „KMKSZ” Jótékonysági Alapítvány közleménye

2012. december 14., 00:50 , 622. szám

Az oktatási-nevelési támogatás felvételéhez szükséges bankkártyák kiadása előreláthatólag 2012. december 21-én, pénteken befejeződik. Azok, akik ezen időhatárig nem veszik át bankkártyájukat, már nem juthatnak hozzá a 2012. évi támogatáshoz, ugyanis az összegek utalási határideje év végén lejár. Azokat, akik részére a támogatás megítélésre került és még nem vették át a bankkártyájukat, alapítványunk személyesen megkereste, s ezúton is felhívja figyelmüket arra, hogy haladéktalanul vegyék át bankkártyájukat.

* * *

A kisösszegű pályázatok nyerteseinek figyelmébe ajánljuk, hogy azok, akik hiánypótlás szükségessége miatt nem kapták meg a támogatást, szükség esetén kérjenek futamidő módosítást.

Kérjük, hogy azok a pályázók, akik már az elszámolást készítik, az elszámolási összesítő készítésére kizárólag a „KMKSZ” Jótékonysági Alapítvány honlapján (www.kmkszalap.org) található űrlapot használják, mert a BGA honlapján található összesítő forma csak a nagyösszegű pályázatokhoz használható. Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy a BGA támogatásából vásárolt eszközökre rá kell ragasztani a BGA internetről letölthető matricáját (http://www.bgazrt.hu/kateg-91-1-szulofold_alap_emblema.html). Az Alapítványon keresztül (befogadó) érkező támogatási összegek esetében a banki igazolást az Alapítvány központilag hozzáteszi az elszámolásokhoz. A pályázónak a kasszai kiadási bizonylat másolatát kell becsatolnia. Az elszámolások elkészítésénél figyeljünk oda az eredeti számlákra rávitt záradékolásra, a fénymásolatok saját kezű hitelesítésére, a számlák tartalmának rövid magyar nyelvű fordításának szükségességére, illetve a nagyobb értékű tartós használatú tárgyi eszközök leltárba vételi jegyzőkönyvmásolatának szükségességére. Az elszámolás készítésénél tartsák be a pályázati útmutató előírásait, illetve a szakmai beszámoló elkészítésének szempontjait. (A „KMKSZ” Jótékonysági Alapítvány honlapján található.)