A Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetség tanfolyamot indít felnőttek számára

2013. február 1., 02:00 , 629. szám

Elsősorban olyan érett, vallásos felnőtt személyek jelentkezését várjuk, akik korábban nem cserkészkedtek, de érdekli őket a mozgalom, szeretnének alaposabban megismerkedni vele, és településükön, közösségükben nincs cserkészcsapat.

A képzést azzal a céllal indítja a cserkészszövetség, hogy minél több településen, magyar közösségben ismerhessék meg a cserkészetet, annak több mint 100 éves történelmét, nevelési, módszertani elemeit, pozitív hatásait a fiatalok lelki, szellemi és testi fejlődésére, illetve azokat az előnyöket, melyeket egy közösség kaphat a cserkészettől. Ott pedig, ahol erre van igény, szeretnék segíteni egy cserkészcsapat beindítását azokra a felnőttekre alapozva, akik ezen a képzésen részt vesznek.

Főleg pedagógusok, hitoktatók jelentkezését várjuk, de nyitottak vagyunk mindenki előtt, aki szeretne magyar gyerekek, fiatalok nevelésével foglalkozni.

Alsó korhatár: 20 év.

Felső korhatár: nincs, nyugdíjasok is jelentkezhetnek.

Két időpontban is indítunk tanfolyamot, így választani lehet, hogy melyik felel meg (amennyiben az egyik időpontra már megtelik a létszám, akkor természetesen már csak a másikra tudnak jelentkezni). A tanfolyam ingyenes.

Az időpontok: 2013. február 15–17., illetve február 22–24.

Jelentkezési adatok: Vezetéknév, keresztnév; születési dátum; lakcím (település, utca, házszám); végzettség; munkahely; foglalkozás, beosztás; felekezet; e-mail cím; mobiltelefon; cserkészkedett-e korábban? (Igen/nem); Melyik képzésre jelentkezik (február 15–17. vagy február 22–24.)

Jelentkezni, érdeklődni lehet telefonon (0663889831), e-mailben (iroda.kamcssz@gmail.com), levélben (89600 Munkács, Kossuth u. 1.) vagy a KáMCSSZ honlapján levő jelentkezési íven (www.cserkesz.com.ua/kepzes).

Jelentkezési határidők: Az első képzési hétvégére 2013. február 9-ig a másodikra 2013. február 16-ig.