Nőnapi bál Beregújfaluban

2013. március 15., 09:00 , 635. szám

Nemrég ünnepeltük a nemzetközi nőnapot, a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napját. Ez az esemény a naptárban is kiemelten szerepel, ami jó is, hiszen arra figyelmeztet bennünket, férfiakat, mennyivel szürkébb lenne az életünk a minket körülvevő hölgyek nélkül. Ezen a napon a „gyengébbik nem” iránti tiszteletét a legtöbb férfi virágcsokorral, bonbonnal és őszinte vallomással fejezi ki, ám a lehetőségek száma végtelen. Beregújfaluban pl. a KMKSZ helyi alapszervezete bállal kedveskedett a hölgyeknek.

A mulatságra a település központjában található étteremben került sor, ahol a bálozókat Heé Roland, a KMKSZ helyi alapszervezetének elnöke fogadta szívélyes szavakkal. „Első alkalommal szervezünk nőnapi bált, azonban a jövőben szeretnénk hagyományt teremteni – informál Heé Roland. – Köszönet jár mindezért a bérleti díjat „összedobó” gáláns férfitársaimnak.”

A továbbiakban Heé Roland verses rigmusokba fogalmazva mondott pohárköszöntőt. Erőt, egészséget, szeretetet, békességet, az egyedülálló hölgyeknek pedig hű társat és szerelmet kívánt köszöntőjében.

Tóth Bertalan, az alapszervezet elnökségi tagja hatalmas virághalmazzal a kezében lépett elő, melyből egy-egy száll illette a lányokat, asszonyokat. Mindezek után jókedvű „eszem-iszom” kezdődött. A bálra a szervezők a badalói Szoboszlai Csilla énekesnőt hívták meg, aki sanzonokat, valamint operettszámokat adott elő.

Az est a továbbiakban táncmulatsággal folytatódott.

F.Zs.