Halálos közúti baleset Dercennél

A gyorshajtás áldozatai?

2013. november 7., 17:52

Két ember meghalt, s súlyos sérültje is van annak a közúti balesetnek, amely november 7-én, csütörtökön a kora délutáni órákban történt Dercennél. Egy Lada típusú személygépkocsi frontálisan ütközött egy kék Audival. A Ladában négy személy ült. Közülük kettő, apa és 19 éves lánya, akinek néhány hete volt az esküvője, a helyszínen életüket vesztették.

Ahogy azt a helyszínen megtudtuk, a Lada a derceni útra tért épp lefelé, amikor összeütközött a szemből, Gát felől, állítólag igen nagy sebességgel közeledő autóval. Az ütközés olyan nagy erejű volt, hogy a Lada 40-50 m-rel annak helyétől állt csak meg.

Egy a helyszínen lévő derceni lakostól, aki értesítette a rendőrséget és a mentőket, megtudtuk, hogy a fiatal lány még élt, amikor ő odaért, de nem sikerült kiszabadítania az összeroncsolódott autóból, így mire a mentők 40 perccel később kiérkeztek, már nem tudták megmenteni életét. A gépkocsiban még két személy ült, akik súlyosan megsérültek. Őket a mentők elszállították, állapotukról nincs információnk. A másik autó légzsákjai kinyíltak az ütközés pillanatában, így annak utasai állítólag nem sérültek meg.