A „KMKSZ” Jótékonysági Alapítvány közleménye

2013. november 7., 07:52 , 669. szám

A „KMKSZ” Jótékonysági Alapítvány a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. megbízásából a Bethlen Gábor Alap terhére 2013. október 25-től meghirdeti a Digitális kultúra fejlesztése a határon túli magyarok körében című nyílt pályázatát. Részletes tájékoztató a http://www.kmkszalap.org/digitalis-atallas webhelyen olvasható, illetve információ kérhető az alapítvány irodáiban.

* * *

Felhívjuk az érintettek figyelmét, hogy mihamarabb vegyék át az oktatási-nevelési és hallgatói támogatás felvételéhez szükséges bankkártyát. Csak azoknak utalható át a támogatás, akik már átvették bankkártyájukat. A kártyák előreláthatólag ez év november 22-ig vehetők át.

* * *

A Tőkés László Alapítvány ösztöndíjpályázatot hirdetett azon 10–11-es magyar iskolások részére, akik tanulmányi átlaga az előző tanévben legalább 9,0 volt. Pályázati űrlapok és információ a „KMKSZ” JA irodáiban is kaphatók. A dokumentumcsomagot a középiskolákba (líceumokba, gimnáziumokba) eljuttattuk. A pályázatok benyújtási határideje 2013. november 15. A pályázat a „KMKSZ”JA irodáiban nyújtható be.