Évadzáró Guton

2014. január 2., 09:29 , 677. szám

Karácsony második napján évadzáró összejövetelt tartottak a Sin József, a KMKSZ Beregszászi Középszintű Szervezetének (BKSZ) elnöke által vezetett „kölyök” futballcsapat tagjai. A „focisulisok” értékelték az idei év eredményeit, és ennek tükrében készülnek majd fel a következő esztendő küzdelmeire.

A csapatot Sin József elnök köszöntötte, aki elmondta, hogy a KMKSZ Beregszászi Középszintű Szervezete ebben az esztendőben tizenkét labdarúgótornát szervezett, melyek nagyban színesítették a járás településein zajló rendezvényeket. A guti „kölyök” futballcsapat természetesen ezek mindegyikén részt vett, s több tornán – így pl. Mezőgecsében, Hetyenben és Kisbégányban – felállhatott a dobogó felső fokára is, ami remek eredmény.

A KMKSZ BKSZ elnöke az ifjú focistákat karácsonyi ajándékkal lepte meg, s több különdíj is kiosztásra került. Az eseményre eljött a jelenleg Magyarországon tanuló Nagy Barbara, a csapat korábbi erőssége és gólkirálya, aki Verbiás Norbertnek, a formáció jelenlegi gólkirályának egy pár futballcipőt ajándékozott. Sin József elnök pedig Sin Bálint csapatkapitány teljesítményét egy focilabdával ismerte el, valamint egy tortával is meglepte a csapatot. Nagy Barbara jelenleg a Budapest Honvéd női labdarúgócsapatában edz, ami szép eredmény. Az ifjú hölgy a gyerekekkel elbeszélgetve felhívta a figyelmet a sport szeretetére, valamint a kemény munka és a mindennapi gyakorlás fontosságára, melyek kellő elszántsággal párosulva idővel eredményt hoznak.

F.Zs.