Valentin-nap nevetleni módra

2014. február 20., 06:04 , 684. szám

2014. február 14-én Korpos András, a nevetlenfalui görögkatolikus egyház képviseletében, valamint Budaházi Kornélia, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Nevetlenfalui Alapszervezetének elnöke közösen rendeztek Valentin-napi jótékonysági bált, amelynek fő támogatói Pupcsik Mihály, Borbély Csaba, Molnár Ottó, Kozák Anatolij, Kocán Béla, Németh Miklós helyi és Illés Sándor nagypaládi vállalkozók voltak.

A rendezvény nyitányaként Budaházi Kornélia üdvözölte az egybegyűlteket, megköszönte a szponzorok segítségét, kellemes és tartalmas kikapcsolódást kívánt a vendégeknek. A jó hangulathoz Borbély Csaba és barátai biztosították a zenét. A bálozókat bográcsgulyással vendégelték meg a szervezők. A remek hangulatot a több szakaszban zajlott tombolajáték fokozta, amelynek a 140 db nyereményét a Dorcas–Kárpátalja Jótékonysági Alapítvány biztosította. A tombola főnyereményét – egy LG LED-tv-t – Petrov Rozália, benei lakos vihette haza.

A rendezvényen jól érezte magát a közösség apraja-nagyja: együtt szórakozott több generáció.

A jótékonysági bál teljes bevételével az újonnan felszentelt nevetlenfalui görögkatolikus templom ikonizációját kívánják támogatni. A görögkatolikus egyház és a KMKSZ Nevetlenfalui Alapszervezete köszönetét fejezi ki a résztvevők és a támogatók nagylelkű adományaiért.

Budaházi Mihály