Köszönetnyilvánítás

2014. október 23., 06:30 , 719. szám

Tisztelt Brenzovics László!

A szalókai óvodások nevében köszönjük a lehetőséget, hogy óvodánk megújulhatott. Az Ön közbenjárásával a KMKSZ javaslatára a Keleti Partnerség programnak köszönhetően a 2014–2015-ös tanévet egy külsőleg teljesen megújult épületben kezdhettük el, amelyben a korszerű tetőnek és új az nyílászáróknak köszönhetően mindig kellemes melegben fogadhatjuk a gyerekeket. Hálásak vagyunk azért, hogy van, aki ebben az országban uralkodó nehéz helyzetben is fontosnak tartja a fejlesztést, a jövőről való gondoskodást, hiszen egy ilyen beruházás nemcsak a most óvodába járó gyerekeknek jó, hanem a következő generációnak is.

A továbbiakban is kívánunk sok sikert, erőt és egészséget az áldozatos munkájához! Kérjük, hogy a jövőben se feledkezzen meg intézményünkről, ha van rá lehetőség!

Mi sem felejtjük el az önök közreműködését.

Hálás köszönettel és tisztellettel:

a 20 óvodás gyerek, a szülök és az óvoda kollektívája

A Nagypaládi Móricz Zsigmond Középiskola igazgatósága, tantestülete és szülői tanácsa köszönetet mond a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek az általa nyújtott anyagi támogatásért, melynek köszönhetően egy laptoppal és egy kivetítővel tudták bővíteni a tanintézet műszerparkját. Tisztelettel:

a középiskola igazgatósága, tantestülete és szülői tanácsa.