Díjazták az idény legjobbjait

Labdarúgás

2014. december 11., 06:25 , 726. szám

A napokban került megrendezésre a Beregszászi Járási Labdarúgó-szövetség (BJLSZ) beszámoló-tisztújító közgyűlése, amelyen értékelték az idei esztendőt, megválasztották a szövetség vezetőit, illetve díjazták a 2014-es év legjobbjait.

A szövetség az eddigi elnöknek, Olekszandr Csehilnek szavazott bizalmat az elkövetkezendő időszakra is, tehát továbbra is ő vezeti majd a BJLSZ munkáját, az első helyettese pedig Valerij Scsoka lesz.

Megválasztották az év legjobb labdarúgóit is. Eszerint a kapusok között a jánosi Béres Richárd lett a legjobb, a hátvédek között pedig a bajnok Gát játékosa, Ivan Csehil érdemelte ki a legjobbnak járó címet. A középpályások között a badalói Nagy Miklós, míg a csatároknál a jánosi Vaszil Luca kapta a legjobbnak járó díjat.

2014-ben a Beregszászi járás legjobb labdarúgójává a megyei másodosztályú bajnokság nyugati csoportjában bajnoki címet szerzett nagybégányi Géczi Istvánt választották. Különdíjban részesült a járási bajnok Gát vezetőedzője, Heé Béla, aki az idén méltatta pályafutása kezdetének 25. jubileumát.

(felvégi)