Egy napig feküdt eszméletlenül saját háza padlásán egy terhes nő

2014. december 11., 15:57

Az ungvári járási rendőrséget az éjszakai órákban tájékoztatta egy szerednyei lakos arról, hogy veje telefonon elmondta, a terhesség negyedik hónapjában járó felesége nem tért haza a munkahelyéről, s nem is lépett vele kapcsolatba – írja a Zakarpattya Online.

A férj utoljára még délben beszélt mobiltelefonon a feleségével. Akkor a házastársak megállapodtak, hogy találkoznak az ungvári autóbuszállomáson, s az asszony jelezte, máris beszáll egy iránytaxiba. Attól fogva azonban senki sem látta, nem hallott felőle semmit.

A rendőrség tucatnyi munkatársát, köztük kutyás rendőröket is mozgósítva látott hozzá az eltűnt személy felkutatásához. Nem sokkal később a kutatásnak meglett az eredménye: rátaláltak az áldott állapotban lévő asszonyra, aki eszméletlenül feküdt a saját portáján, az egyik épület padlásán. A rendőrök haladéktalanul kórházba szállították a nőt, amivel megmentették az életét.

Mint kiderült, az asszony nagy mennyiségű tablettát vett be, s kis híján egy napig hevert ájultan a padláson. Minden valószínűség szerint a terhességének szeretett volna véget vetni. A nőt jelenleg is kórházban kezelik, az orvosok küzdenek magzata életéért – közölte a portállal Hanna Dan, az ungvári járási rendőrség munkatársa.

(zakarpattya.net.ua/Kárpátalja)