Magaslati edzőtáborban a Kárpáti

Kézilabda

2015. augusztus 12., 09:12 , 762. szám

Ezekben a napokban a tengerszint felett több mint 1000 méteren lévő Drahobráton edzőtáborozik az Ungvári Kárpáti női kézilabda-csapata.

A mintegy másfél hónap múlva induló hazai pontvadászatra és a nemzetközi kupaszereplésre készülő együttes július elején Ungváron kezdte meg a felkészülést a 2015-2016-os idényre. A kezdeti erőgyűjtés után most a friss levegőjű magaslaton történő edzésmunkával Borisz Petrovszkij vezetőedző segítőivel együtt igyekszik fizikailag és lelkileg is helyrebillenteni a csapat kissé megcsappant harci kedvét, amit a zsinórban háromszor megszerzett bajnoki cím legutóbbi elvesztése okozott a Halicsanka Lvivvel szemben.

Az EHF-kupában induló újdonsült ukrán bajnok lembergieknek a nemzetközi porondon elsőként a koszovói KHF Pristina lesz az ellenfelük októberben a legjobb 16 közé jutásért.

Az Ungvári Kárpáti a negyedik számú sorozatban, a Challenge-kupában érdekelt. A kárpátaljai együttes csak jövő év januárjában kezdi meg szereplését a nyolcaddöntőben. A sorsolást november 24-én tartják.

(felvégi)