A bajnok nem jutott a negyeddöntőbe

Labdarúgás

2016. február 24., 09:47 , 789. szám

A beregszászi járási téli kupa sorozatának kétségkívül legnagyobb meglepetését a bajnoki címvédő Badaló okozta azzal, hogy véglegessé vált, hogy semmiképpen nem juthatnak be a legjobb nyolc közé.

A játékosállományában az idei évre jelentősen meggyengülő, elsősorban a helyi fiatalokra építő Tisza-partiak a hétvégi kettős fordulóban Beregardóban előbb 1-1-re végeztek Csetfalvával, majd 2-1-es vereséget szenvedtek Kígyóstól.

A csoport további eredményei: Gát–Kígyós 3-1, Beregszászi Csillag–Nagybereg 4-0, Nagybereg–Csetfalva 3-1, Gát–Beregszászi Csillag 1-1.

Egy fordulóval a csoportküzdelmek vége előtt Gát és a Beregszászi Csillag egyformán 8 pontos, rajtuk kívül még a 7 pontos Kígyós, illetve a 6 ponttal álló Nagybereg jutott a negyeddöntőbe. A 2 pontos Badalónak és az 1 pontot gyűjtő Csetfalvának már nincs erre esélye.

A Jánosi központú másik csoportban is döntetlenre végzett a két favoritnak számító nagybégányi és jánosi együttes. A két játéknapon Papi ki sem állt ellenfelével szemben, így nekik technikai vereséget számítottak be. A szombati és vasárnapi eredmények: Nagybégány–Nagydobrony 3-0, Bátyú–Papi 3-0 (technikai győzelem), Jánosi–Zápszony 5-0, Nagydobrony–Bátyú 2-1, Zápszony–Papi 3-0 (t. gy.), Jánosi–Nagybégány 0-0.

Az utolsó játéknap előtt már biztossá vált, hogy az egyformán 10 pontos Nagybégány és Jánosi, illetve a 9 pontos Zápszony folytathatja a küzdelmeket. A negyedik továbbjutó helyre még az egyformán 3 ponttal álló Nagydobronynak és Bátyúnak van esélye.

(felvégi)