XI. Öregdiák Találkozó

2016. március 14., 17:21 , 793. szám

A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Öregdiák Szövetsége idén XI. alkalommal rendezi meg az Öregdiák Találkozót a Rákóczi-napok keretében, annak záróakkordjaként. A korábbi évektől eltérően – a húsvétra és a nagyhétre való tekintettel – a rendezvényre április első szombatján, azaz 2016. április 2-án kerül sor.

A hagyományos Öregdiák Találkozónk az idén kicsit ünnepélyesebb lesz, mint az eddigiek, hiszen anyaintézményünk, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola 2016-ban ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját, és ezzel együtt az Öregdiák Szövetségünk is betölti a 10. életévét. A kétszeresen jubileumi rendezvénynek a Főiskola újonnan megépített átriuma ad otthont.

A köszöntőbeszédek mellett kulturális programként színházi előadásra és egy nagykoncertre kerül sor, amelynek keretein belül fellép a magyarországi United zenekar.

A rendezvényt a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Öregdiák Szövetsége és a Pro Cultura Subcarpathica szervezet közösen szervezi.

A szervezők szeretettel várnak minden öregdiákot, a Főiskola egykori végzőseit és tanárait a rendezvényre! A korábbi hagyományoknak megfelelően a Rákóczi Főiskola tanárai és öregdiákjai egy vendéget is magukkal hozhatnak az eseményre.

A rendezvényen csak előzetes név szerinti jelentkezés alapján és a rendezvény előtti regisztrációval lehet részt venni, ezután karszalagos beléptetésre kerül sor!

Regisztráció kezdete: 13.00 óra.

Figyelem! A rendezvény zártkörű, ezért 16.30 után beléptetésre már nincs lehetőség!

Részvételi szándékukat legkésőbb március 31-ig jelezzék az alábbi elérhetőségeken:

- Beregszász, Kossuth tér 6., 90202, harmadik emelet, Titkárság

- Tel.: 2-34-62; E-mail: oregdiak@kmf.uz.ua vagy foiskola@kmf.uz.ua

Az Öregdiák Szövetség elnöksége