Góleső Ungváron és Dédában

Labdarúgás

2016. június 8., 08:36 , 804. szám

Bár minden helyszínen szép számmal potyogtak a gólok a megyei labdarúgó-bajnokság hét végén rendezett 8. fordulójában, de Ungváron és Dédában külön is komoly megterhelésnek voltak kitéve a hálók. A két helyszínen lejátszott négy találkozón nem kevesebb mint 33 találat esett, ami meccsenként több mint 8-as gólátlagot jelent.

A felnőttek mezőnyében eddig hibátlanul listavezető Ungvári FC a középmezőnyben helyet foglaló Beregszász ellen 5-2-re bizonyult jobbnak, miután az ifjúságiak találkozóját a Vérke-partiak nyerték meg 6-2-re. Ellenkező forgatókönyv szerint zajlottak a párharcok Dédában, ahol az ifjúságiak meccsén a hazaiak diadalmaskodtak 7-3-ra, a felnőttek csatáját viszont aa vendég minajiak nyerték meg 6-2-re.

További eredmények: Dolhai Borzsava–FC Polena 2-1 (7-0), Irhóc–Ilosvai Buzsora 4-0 (0-3), Ungvári Spartacus–Nagyszőlős 1-1 0-3), Técső–Munkács 0-0 (1-6).

A Huszti Obolony–Szerednye találkozót elhalasztották.

A felnőttek mezőnyében az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott címvédő Ungvári FC 21 ponttal vezeti a tabellát a 17 pontos nagyszőlősiek előtt. Az ifjúságiaknál az ugocsai központ csapata vezet 19 ponttal.

(tamási)