Meghívó műhelymunkára!

2016. október 26., 13:17

A Kárpát-medencei Értékmentő Alapítvány műhelymunka-sorozatot indít, amelyen szeretettel látjuk azon fiatal felnőtteket, akik szeretnének közösen gondolkodni azon, mit lehet tenni a Kárpát-medence értékeinek megőrzése érdekében.

Vajon milyen lesz a Kárpát-medence száz év múlva?

Milyen értékek maradnak meg mindabból, amiket ma fontosnak gondolunk?

Jelen projekt célja a fiatal felnőttek társadalmi felelősségvállalásának megerősítése nemzeti öntudatuk és összetartozásunk megerősítése által. A megvalósítás 5 helyszínen, 5 alkalommal, alkalmanként 2 napig tartó műhelymunka-sorozattal történik. 20-35 év közötti hallgatók jelentkezésére számítunk.

Minden városban megismerkedünk az ottani kulturális, nemzeti értékekkel, és egy-egy műhelymunka során közösen gondolkodunk az értékmentés lehetőségein. Útiköltség-térítést, szállást és étkezést biztosítunk.

Nemzeti kincsként nem konkrét fizikai dolgokra gondolunk jelen programunkban, hanem a legnagyobb kincsünkre, az emberre, a magyar ajkú családokra, a fiatalokra, akiket lassan elveszítünk, és azokra, akik velünk maradnak. Mindannyiunkra.

A műhelymunkák során biztatjuk a résztvevőket egy írásos anyag készítésére, amelyet az első alkalommal egyeztetünk. A téma a nemzeti (ön)tudatunk és jövőnk alakulása a Kárpát-medencében.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, várjuk jelentkezésedet!

Kérlek, röviden foglald össze, miért szeretnél csatlakozni a műhelyekhez és küldd el a karpat.alapitvany@gmail.com e-mail címre október 31-ig.