Országos Tanulmányi Verseny

Versenyfelhívás

2016. november 1., 11:38 , 825. szám

A Szovjetunióba hurcolt politikai foglyok és kényszermunkások emlékéve keretében középiskolások számára az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Országos Tanulmányi Versenyt hirdet.

A verseny rendezője: Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (1054 Budapest, Alkotmány u. 25., adószám: 15329114-2-41).

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghirdeti az Országos Tanulmányi Versenyt (továbbiakban Tanulmányi Verseny). A versennyel kapcsolatos részletes feltételeket a http://tanulmanyiverseny.beszedesmult.hu/ honlapon közzétételre kerülő Versenyszabályzat tartalmazza.

Téma: a Gulag-emlékév keretében a Gulag-korszak történelmének és nemzeti értékeinknek a megismertetése, az ismeretek elmélyítése az iskolai tananyag kiegészítéseként, életkori sajátosságok figyelembevételével, érdekes és izgalmas felfedező feladatokon keresztül.

A jelentkezés feltételei: A gimnáziumokba és szakközépiskolákba beiratkozott nappali tagozatos tanulókból szerveződött háromfős csapatok jelentkezését várjuk, akár több évfolyam vegyes csapatait is, felkészítő tanárukkal együtt.

A nevezés módja: A Tanulmányi Versenyre az online regisztrációs felületen keresztül, a regisztrációs adatok megadásával lehet jelentkezni.

http://regisztracio.beszedesmult.hu/

A nevezés határideje: 2016. november 4.

Nevezési díj nincs.

A verseny menete, az országos döntőbe jutás feltételei: A részben online rendszerben zajló Tanulmányi Verseny három fordulóból áll. Az 1. forduló feladatát a verseny honlapján tesszük közzé. A megoldásokat kizárólag a közzétett elektronikus felületen keresztül fogadjuk el. A 2. forduló feladatait mindazon csapatok részére tesszük elérhetővé, akik az 1. fordulóban értékelhető dolgozatot nyújtottak be. A megoldásokat kizárólag a közzétett elektronikus felületen keresztül fogadjuk el. A 3. fordulóba, az országos döntőbe az első három helyezett csapat jut be, az írásbeli fordulók eredményeinek összesítése után. Az országos döntőre, ahol írásbeli és szóbeli feladatokat is kapnak a versenyzők, Budapesten kerül sor 2017. január közepén.

A Tanulmányi Verseny díjazása:

Minden nevező csapat emléklapot és könyvjutalmat kap. A régiók első három helyezettje tárgyjutalomban részesül. Az országos döntőbe jutott csapatok oklevélben részesülnek, és az első három helyezett értékestárgyjutalmat kap.

A fődíjak: értékes belföldi utazási utalványok. A helyezést elért csapattagok egy háromcsillagos szállodában pihenhetik ki a verseny izgalmait, ahol nemcsak szórakozási lehetőségek lesznek adottak, hanem egy csodálatos környezet, amely számos programlehetőséget rejt magában.

Ne maradjon le, regisztráljon MOST!

http://regisztracio.beszedesmult.hu/

Költségtérítés: Az országos döntőbe jutott és meghívást kapott csapatok számára a szervezők utazási költségtérítést biztosítanak.

Személyes adatok kezelése: A Tanulmányi Versenyre jelentkezők és az azon részt vevők tudomásul veszik, hogy a versenyre való regisztrációval beleegyezésüket adják szükséges személyes adataik kezeléséhez, valamint a verseny teljes lebonyolítási ideje alatt a szervezők és a sajtó számára fotó, hang- és mozgóképfelvételek készítéséhez, amelyekkel összefüggésben semmilyen anyagi követelésük nem lehet.