Gyilkosság Beregszászban

2016. december 15., 17:14

Szörnyű gyilkosság történt Beregszászban – írja a zak-kor.net hírportál. Egy 25 éves férfi ittas állapotban halálra verte élettársát. Három gyerek maradt árván.

A holttestre a körzeti orvos talált rá, ő értesítette a rendőrséget. A boncolás kimutatta, hogy a nő erőszakos halál áldozata lett: eltörtek a bordái, leszakadt a mája és belső vérzése volt. Az esettel kapcsolatos nyomozást Volodimir Maha, a megyei nyomozóosztály helyettes vezetője felügyelte.

A 37 éves áldozat egy nála 12 évvel fiatalabb, királyházi férfival élt Beregszászban, három gyereket neveltek. A 25 éves férfi azt állította, hogy aznap éjjel az élettársát ittas állapotban hozta be az utcáról egy ismeretlen személy, s másnap reggelre a nő meghalt. Kiderült viszont, hogy az említett estén az élettársak az ismerőseiknél iszogattak, ahol vita alakult ki közöttük féltékenység miatt. Ekkor kezdte el ütlegelni és rugdosni élettársát a 25 éves férfi. Ezek után hívott egy taxit, és hazaszállította az eszméletlen nőt. A sofőrnek azt állította, hogy barátnője túl sok alkoholt fogyasztott.

Az áldozat azonban otthon sem tért magához. Ha a férfi kihívta volna hozzá a mentőszolgálatot, még meg lehetett volna menteni az életét, de ő inkább elmenekült a házból.

A tettes végül bevallotta a hatóságoknak bűnét. Büntetése héttől tíz évig terjedő szabadságvesztés lehet.

(zak-kor.net/VV)