Élő adásban vízzel öntötte le egyik képviselőtársát Olekszandra Kuzselj

2016. december 22., 10:45 , 833. szám

Olekszandra Kuzselj, az ellenzéki Batykivscsina parlamenti képviselője a Suszter.Live talk-show élő adásában egy pohár vizet loccsantott a vele szemben ülő Igor Moszijcsukra, Oleh Ljasko Radikális pártja képviselőjére – jelentette csütörtökön reggel a Dzerkalo Tizsnya hetilap internetes változata.

Az incidens azután történt, hogy a két politikus között szóváltás alakult ki a jövő évi ukrán költségvetés kapcsán. A vízből kijutott a stúdióban Moszijcsuk mellett ülő Olekszij Honcsarenko képviselőnek is.

A két politikus utóbb eltérően kommentálta a történteket Facebook-oldalán.

„A hasznos tanácsok sorozatból. A víz alacsony citromkoncentrációval kiválóan mossa le a szennyeződéseket és csillapítja a hisztériát – igaz, csak rövid időre” – írta Kuzselj.

„Ma a Suszter.Live adásában Olekszandra Kuzselj, a VO Batykivscsina képviselője hozzám vágott egy vizespoharat, de nem válaszolt a kérdésemre: hogyan történne a háborúban álló ország hadseregének finanszírozása, ha nem lenne elfogadva a 2017. évi költségvetés?” – jelezte egyebek mellett Igor Moszijcsuk.

Ukrajna Legfelső Tanácsa december 21-én hajnalban elfogadta a jövő évi költségvetést. A Batykivscsina frakciója nem szavazta meg a büdzsét, a radikálisok viszont igen.

(zn.ua/Kárpátalja)