V. Magyar Konyha Hete

2017. február 27–március 5.

2017. január 20., 15:04

A Kárpátaljai Magyar Turisztikai Tanács kezdeményezésére és szervezésében 2017.február 27. és március 5. között ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Konyha Hete. A rendezvény keretében a részt vevő kárpátaljai éttermek jelentős árengedménnyel várják a tradicionális magyar ételek kedvelőit. A program jegyében készített ételeket csütörtökön (március 2-án) 50%-os, a hét többi napján 25%-os kedvezménnyel kínálják az éttermek a vendégeknek.

A szervezők az ötletet Európából lesték el, ahol az éttermek a Torkos csütörtök program keretében kínálják kedvezményes áron ételeiket, de a kárpátaljai kezdeményezéssel szemben ott csak egy napig tart az említett program.

A rendezvény célja: megőrizni és átadni az ifjúságnak a szüleink, nagyszüleink által ránk hagyott örökséget, megszerettetni a magyar gasztronómia ízvilágát a megyébe érkező vendégekkel. Nem titkolt szándékunk az akció segítségével egyre több turistát csalogatni a térségbe. A magyar konyha hagyománya Kárpátalja számára olyan kincs, amelyet a háziasszonyokkal, a turisztikai szolgáltatószférában tevékenykedőkkel összefogva érdemes óvni, népszerűsíteni és megőrizni.

Látogassanak el a Beregszászi, az Ungvári, a Munkácsi járásban vagy Kárpátalja más járásaiba, vegyen részt egy érdekes gasztronómiai utazáson, próbálják ki a magyar konyha legfinomabb ételeit kedvezményes áron!

A látogatók jutalomsorsoláson vehetnek részt!

A sorsoláson való részvételhez az étterem nevével ellátott, fogyasztást igazoló számlát legkésőbb 2017. március 15-ig kell eljuttatni a 90202 Beregszász, Timoscsuk Mihály (korábban Görbe) u. 6. szám alá (Kárpátaljai Magyar Turisztikai Tanács) személyesen vagy postai úton.

Az idei év újdonsága, hogy az éttermeken kívül cukrászdák, borospincék és falusi vendéglátással foglalkozó vállalkozók is jelezték részvételi szándékukat.

Kárpátalja vendéglátóipari egységeinek figyelmébe ajánljuk, hogy 2017.január 30-ig csatlakozhatnak a programhoz!

Részletes információ: +380995196231, +380507453457

A rendezvénnyel kapcsolatos információkat kísérjék figyelemmel a Kárpátaljai Magyar Turisztikai Tanács Facebook-oldalán.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!