Megalakult a KMKSZ ISZ Tiszaásványi Alapszervezete

2017. február 22., 11:23 , 841. szám

A KMKSZ Ifjúsági Szövetségének újabb alapszervezetét alakították meg Tiszaásványban a település jövőjéért tenni akaró fiatalok. Az alakuló közgyűlésre a tiszaásványi kultúrházban került sor február 18-án, szombaton, ahol jelen volt Budaházi Mihály, a KMKSZ ISZ Ungvári Járási Szervezetének elnöke, valamint meghívást kapott Orbán István, a KMKSZ Tiszaásványi Alapszervezetének elnöke, Ferkó Csaba, Tiszaásvány polgármestere, Simon Ibolya, a Tiszaásványi Kultúrház igazgatója, Begela Tímea, a Tiszaásványi Kultúrház munkatársa.

Orbán István, a KMKSZ Tiszaásványi Alapszervezetének elnöke köszöntötte a megjelenteket. Örömteli eseménynek nevezte az alkalmat, hiszen egy rég tervezett esemény valósul meg azzal, hogy Tiszaásványban megalakul az ifjúsági alapszervezet, mondta, majd megnyitotta a közgyűlést.

Köszöntötte az egybegyűlteket Budaházi Mihály, a KMKSZ ISZ Ungvári Járási Szervezetének elnöke is, aki ismertette a KMKSZ ISZ munkáját.

A jelenlévők egyhangúlag választották elnökké Kovács Júliát, majd az elnök javaslatára alelnökké Breza Vivient, titkárrá pedig Zunkó Alexandrát.

Ferkó Csaba polgármester ugyancsak örömének adott hangot azért, hogy Tiszaásványban is megalakulhatott a KMKSZ ISZ alapszervezete. Kiemelte, hogy számít majd az ifjúsági szervezet segítségére a községi rendezvények megszervezése, levezetése kapcsán is. Hangsúlyozta: bízik abban, hogy a fiatalok közül még többen fognak később csatlakozni a szövetséghez.

dózsa