8-as gólátlag a Beregszászi járásban

Labdarúgás

2017. május 17., 09:52 , 853. szám

Alighanem minden idők leginkább gólgazdag fordulóján vagyunk túl a beregszászi járási labdarúgó-bajnokságban, hiszen a felnőtt csapatok négy találkozóján esett összesen 34 találat meccsenként 8,5-es gólátlagnak felel meg. A hét közben az elmaradt találkozóján Nagybégányban 2-2-es döntetlent játszó címvédő Beregszászi Csillag a téli kupa döntőjének ismétlésére készülhetett Nagybereg ellen, de az akkori minimális győzelmével szemben most hét gólt hintett ellenfele hálójába.

Zápszonyban hatpercenként estek a gólok, amelyek közül több mint egy tucat találat a vendég bátyúiak hálójában landolt. A forduló meglepetését Nagybégány szolgáltatta azzal, hogy kettős győzelmet ért el Gáton.

Eredmények: Zápszony–Bátyú 13-1 (2-0), Gát–Nagybégány 1-3 (2-4), Beregszászi Csillag–Nagybereg 7-3 (2-2), (2-4). Ezúttal Kígyós volt szabadnapos.

A felnőtteknél Zápszony egyedüliként pontveszteség nélkül, 9 ponttal vezeti a tabellát a 7 pontos Beregszászi Csillag előtt, míg az ifjúságiaknál Jánosinak 9, Zápszonynak 6 pontja van.

(jéel)