Zápszonyé a bronzérem

Labdarúgás

2017. október 25., 08:37 , 876. szám

Az utolsó, 18. fordulóra gyakorlatilag egyetlen kérdés maradt a beregszászi járási labdarúgó-bajnokságban, nevezetesen az, hogy az elsőséget megszerző Beregszászi Csillag és az ezüstérmes Nagybégány mögött a Zápszony, Nagybereg, Gát hármasból melyik együttes ér oda a dobogó harmadik fokára.

Minderre a hazai pályán pályára lépő zápszonyiaknak volt a legnagyobb esélyük, bár az együttes nem könnyű ellenfelet, a nagybégányiakat látta vendégül.

A vezetést a vendégek szerezték meg, de a folytatásban a vendéglátóknak nemcsak egyenlíteni, de fordítani is sikerült, így aztán hiába nyert gólgazdag idegenbeli meccsen Nagybereg és Gát is, az idén Zápszonyé lett a 3. hely.

Az utolsó forduló eredményei: Zápszony–Nagybégány 3-2 0-4), Kígyós–Nagybereg 1-6 (1-3), Jánosi–Gát 4-5 (1-0), Bátyú– Beregszászi Junior 3-0 (3-0) (technikai győzelmek).

A felnőtteknél az élen címvédést elérő Beregszászi Csillag 43 ponttal végzett az élen, imponáló 71-17-es gólaránnyal. Második lett Nagybégány 35, míg harmadik Zápszony 28 ponttal.

A fiataloknál Jánosiba került az idén a bajnoki cím, akik 41 ponttal lettek elsők a 34 pontos Nagybereg és 28 pontos kigyósiak előtt.

(jéel)