Azonosították a beregszászi padrongálót

2018. július 9., 09:49 , 912. szám

Köztéri padokat rongált egy fiatalember Beregszászban. A városlakók rendőrkézre juttatták a garázda személyt.

„Bosszantó eset történt a Muzsalyi úti lakótelep környékén lévő kis parkban: egy fiatalember minden ok nélkül törni-zúzni kezdte a padokat – számolt be az esetről a Facebook közösségi oldalon Babják Zoltán, a város polgármestere július 5-én. – Az egyik járókelő figyelmeztetésére nem reagált, ám az embereknek összefogva végül sikerült megfékezniük a vandált. Bűnvádi eljárás indult ellene: a törvény szerint kell felelnie tettéért!”

A városvezető egyben arra kérte a lakosságot, hogy aki felismeri az elkövetőt, jelentkezzen a rendőrségen, vagy a polgármesteri hivatal telefonos ügyfélszolgálatán. Röviddel később a polgármester örömmel számolhatott be arról, hogy a felhívásnak meglett az eredménye:

„Közös aktivitásunknak köszönhetően sikerült azonosítani a vandált: ő G. Attila, aki a Gagarin utcában lévő szállóban él. Köszönöm mindenkinek, aki reagált a felhívásunkra és segített megtalálni a vétkest! Külön szeretnék köszönetet mondani azoknak a férfiaknak, akik igazi lokálpatriotizmusról tettek tanúbizonyságot és megfékezték a vandált!” – írta Babják Zoltán.

(ntk)