Meghívó tudományos konferenciára

2018. november 26., 11:43 , 931. szám

A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Öregdiák Szövetsége 2018. november 29-én rendezi meg IV. Tudományos Konferenciáját Öregdiákok a megújuló tudományok világában címmel.

A rendezvényre meghívjuk a főiskola azon egykori végzőseit, akik az intézmény befejezése után a továbbtanulást választották, mester- vagy PhD-képzésben vettek/vesznek részt. A konferencia megszervezésével lehetőséget biztosítunk a magasabb képzési szintekre felvételt nyert hallgatóknak, egykori végzőseinknek, hogy bemutassák kutatási területüket, beszámoljanak tudományos tevékenységükről.

A konferencia helyszíne: az Apáczai Csere János Könyvtár olvasóterme.

Kezdete: 9.00 óra.

Regisztráció 8.30-tól.

A konferenciát követően 17.00 órai kezdettel kerül sor az Öregdiák Szövetség IV. Öregdiák Zenésztalálkozójára, ahol lehetőséget adunk öregdiákjainknak, illetve olyan tehetséges fiataloknak, akik a főiskolai tanulmányaik mellett hobbiszinten foglalkoztak zenéléssel, de lehetőségük nem volt arra, hogy közönség előtt is bemutatkozzanak munkájukkal.

A IV. Öregdiák Zenésztalálkozó helyszíne: a II. RF KMF átriuma

A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Öregdiák Szövetsége nevében szeretettel meghívjuk Önt e rendezvényeinkre.

Megtisztelő jelenlétében bízva, tisztelettel:

Rácz Béla elnök