Badaló–Kígyós finálé a járási kupáért

Labdarúgás

2019. augusztus 21., 08:41 , 969. szám

Sikerült megőriznie az első párharcon megszerzett előnyét Badalónak és Kígyósnak, így ez a két csapat jutott a Beregszászi Járási Labdarúgókupa szeptember 29-i fináléjába.

Igaz, mindkét együttesnél rezgett a léc, hiszen a Tisza-partiak az idegenben elért 3-1-es sikerüket követően hazai környezetben 1-0-ra alulmaradtak Nagybégánnyal szemben, de még így is ők készülhetnek a fináléra.

A másik elődöntő visszavágóját a Tiszakeresztúri FC ugyan 2-1-re megnyerte Kígyóssal szemben, de mivel az első találkozón kétgólos kígyósi siker született, így 3-2-vel ők kerültek a döntőbe.

Az ifjúsági csapatoknál viszont mindkét elődöntő visszavágóján meglepetés született. A Gáton elszenvedett 5-2-es vereséget követően a bátyúi fiatalok 3-0-ra nyerték a visszavágót, így idegenben szerzett találatokkal bejutottak a fináléba. A másik párharcban is a hazai csapat örülhetett, mivel Tiszakeresztúr 2-0-ra nyert Bene ellen, így a helyi baracktermés fellegvárának számító község fiataljai a két találkozó összesítése alapján alulmaradtak a keresztúriakkal szemben.

(tamási)