Az időseket méltatták Haláboron

2019. október 9., 11:01 , 976. szám

Haláboron – szép hagyományként – minden év októberének első vasárnapján méltatják az időseket, szépkorúakat, és színvonalas kultúrműsorral igyekeznek kedveskedni ezen embertársainknak. Az idén immáron nyolcadik alkalommal került megrendezésre a helyi klubhelyiségben az idősek világnapja alkalmából sorra kerülő esemény, amely most is sokakat megmozgatott a kis Tisza-parti településen.

Nemzeti imánk, a Himnusz eléneklését követően Kádár Szilvia, a KMKSZ Halábori Alapszervezetének elnöke, klubvezető, illetve Péter Katalin, a helyi könyvtár vezetője köszöntötte az egybegyűlteket. A helyi fiatalok irodalmi összeállítással emlékeztek meg az ugyanezen a napon méltatott aradi vértanúkról, majd kezdetét vette a versekkel, táncokkal és énekekkel tarkított előadás-sorozat, amelynek végén szeretetvendégség zárta a rendezvényt.

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Kocsis Barna, Halábor polgármestere, illetve Jakab Lajos és Tóth Győző járási képviselők, a KMKSZ Badalói Alapszervezetének elnöke, illetve az UMDSZ Halábori Alapszervezetének elnöke.

(felvégi)