Győzelemmel abszolválta bajnoki címét Badaló

Labdarúgás

2019. október 16., 08:03 , 977. szám

A Beregszászi Járási Labdarúgó-bajnokság utolsó, 14. fordulójában a bajnoki címért hajtó Badalónak már egy döntetlen is elegendő lett volna a biztos elsőséghez Kígyós ellen, de a Tisza-partiak nem bízták a véletlenre, és szép győzelemmel biztosították be bajnoki aranyérmüket.

A téthez képest méltatlanul alacsony nézőszámot hozó bajnoki döntő első félidejében előbb Bihari István szerzett vezetést a hazaiaknak, majd egy hatalmas védelmi hibát követően Knobloch György duplázta meg az előnyt, a szünet előtt pedig Pál László végleg eldöntötte a mérkőzés sorsát.

A második játékrészben már csak amolyan alibifoci folyt a pályán, amely során a vendég kígyósiaknak egy szépségdíjas szabadrúgásgóllal sikerült beállítani a 3-1-es végeredményt. A Szalai Imre által irányított Badalói FC tehát úgy szerezte meg újabb bajnoki címét, hogy azt megelőzően három évig nem is indított csapatot a járási bajnokságban…

A felnőtt bajnokság másik meccsén Nagybakta 5-2-re nyert a Beregszászi Sparta otthonában.

A tabella élén a 27 pontos Badaló végzett, két ponttal megelőzve a második helyen záró Beregszászi FC csapatát, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Kígyós állhatott fel 15 ponttal.

A fiataloknál a 26 ponttal már bajnok kígyósiak (a képen) az utolsó, 15. fordulóban a Bene elleni 3-0 ás győzelemmel ünnepelték elsőségüket, míg a másik találkozón a 22 ponttal második Gát idegenben győzte le ugyanilyen arányban a 17 ponttal harmadik Tiszakeresztúrt.

(jéel)