Az edzőmeccseken remekel a Minaj FC

Labdarúgás

2020. január 29., 08:24 , 991. szám

Az országos másodosztályú labdarúgó-bajnokság tavaszi rajtjára készülő Minaj FC január 10-én kezdte meg az edzéseket, és az azóta lejátszott felkészülési mérkőzéseken kiváló formát mutat Vaszil Kobin együttese.

A minajiak először az OTP Bank Ligában szereplő Debrecen ifjúsági csapata ellen léptek pályára a civis városban, és fordulatos meccsen 5-2-es győzelmet arattak. Érdekesség, hogy a vendéglátók már 2-0-ra is vezettek, ami után következett a minajiak nagy fordítása. A vendégek részéről Kapusztej, Karnoza, Beca, és Hegedűs Róbert volt eredményes, Barát pedig öngólt vétett.

Ezt követően az ukrán élvonalban szereplő FK Lviv vendégeként is vesztett állásból tudott fordítani a Minaj FC. Bohunov vezető találatát Maik egalizálta, majd Mikuljak a győztes gólt is megszerezte a kárpátaljai együttes számára.

Ezután már hazai találkozó szerepelt a felkészülési programban, az ungvári Avangard stadion műfüves pályáján a szlovák másodosztályú Eperjes volt az ellenfél.

Immár menetrendszerűen itt is az edzőpartner szerzett vezetést, ami után Mikuljak és Kicsa fordítottak, majd Pinyasko duplája alakította ki a 4-1-es minaji győzelmet eredményező végeredményt. Ugyanezen a napon az ukrán harmadosztályban szereplő Ungvári FC az eperjesiek U19-es csapatával találkozott és fölényes, 8-0 arányú győzelmet aratott.

Mint arról korábban már hírt adtunk, a minajiak idei első tétmérkőzésüket március 4-én rendezik majd, amikor is az Ukrán Kupa negyeddöntőjében az ugyancsak másodosztályú Inhulec Petrove lesz az ellenfél.

(tamási)