Két holttest Ungváron egy lakásban

2020. március 26., 22:07

A megyeszékhelyen egy férfi és egy nő holttestére találtak a rendőrök egy bérelt lakásban.

A rendőrségi szóvivő közleménye szerint a holttesteket a fürdőszobában találták meg. A többlakásos ház, amelyben a pár élt, a Szabadság sugárúton van. Reggel a lakás tulajdonosa bejelentést tett a rendőrségen, mert elmondása szerint bérlői nem vették fel a telefont, s a lakásba sem tudott bejutni, mivel az ajtó be volt csukva belülről. A nő utoljára március 24-én beszélt a bérlőkkel. A helyszínre kiérkezett operatív nyomozócsoport bejutott a lakásba, ahol holtan találtak rá a két fiatalra. Az előzetes vizsgálat alapján a rendőrök nem találtak erőszakos halálra utaló jeleket.

A ház egyik lakója, Hanna Hudik elmondta, hogy reggel 10 óra körül érkeztek a helyszínre a rendőrök, majd két holttestet vittek ki a lakásból. Ő nem ismeri a fiatal párt, mert alig egy-másfél hónapja bérlik az egyik lakást a negyedik szinten. Annyit tud, hogy állítólag csapi lakosok.

Egyes értesülések szerint az 1997-es születésű nő a Csapi Határőrosztag tisztje volt, az 1998-as férfi nem helybeli. A holttestek mellett egy konnektorba bedugott hajszárítót is találtak.

A rendőrség vizsgálja a halál okát és körülményeit. Az ügyben bűnvádi eljárást indítottak.

(goloskarpat.info/RV)