Újabb adományt kapott a Beregszászi Alapellátási Központ

2020. április 1., 09:28 , 1000. szám

A Beregszászi Alapellátási Központhoz tartozó családorvosi rendelők doktorai közvetlenül lapzártánk előtt, kedden már át is vehették azokat az eszközöket, amelyek a KMKSZ felajánlása révén kerültek elosztásra a járás egészségügyi intézményei között.

A felajánlásnak köszönhetően a járás családorvosi rendelői orvosi kesztyűket, maszkokat, respirátorokat, fertőtlenítőszereket és egyszer használatos védőruhákat (500 darab overall) kaptak ajándékba, amelyek a mostani járványidőszakban nagy segítséget jelentenek az egészségügyi dolgozók számára.

Az átadáson jelen volt Sin József, a KMKSZ Beregszászi Középszintű Szervezete és a Beregszászi Járási Tanács elnöke, aki elmondta, hogy a kárpátaljai magyarság legjelentősebb érdekvédelmi szervezete lehetőségeihez mérten a továbbiakban is támogatni fogja majd a koronavírus-járvány terjedését lassító erőfeszítéseket.

Az egészségügyi dolgozók nevében Hegyes Ruszlana, a Beregszászi Alapellátási Központ főorvosa mondott köszönetet a mostani nehéz helyzetben komoly segítséget jelentő adományért.

(jakab)