Májusfa lájkverseny a KMDFKSZ által

2020. április 30., 21:31

Május elseje, május éjszakája, a szerelmesek estéje – a magyar hagyományok és szokások szerint érzelmektől, szerelemtől, szerenádtól hangos az éjszaka Kárpátalja- és Kárpát-medence szerte.

Feldíszített fákkal és kapukkal, szerenádokkal, virágcsokrokkal fejezik ki ilyenkor a fiúk, férfiak, férjek szerelmüket kedvesük felé. A Kárpátaljai Magyar Diákok és Fiatal Kutatók Szövetsége (KMDFKSZ) lájkversenyre invitálja a szerelmeseket Kárpátalján.

Május 1-jén 12.00-ig várjuk a májusfákról, májusi kosarakról, feldíszített kapukról és mellette szerelmes párokról a képeket, melyre vasárnap (május 3.) 19.00 óráig lehet hivatalos Facebook-oldalunkon lájkokat, reakciókat gyűjteni – mondta el lapunknak Lőrinc Ingrid, az ifjúsági szervezet elnöke.

A képeket a KMDFKSZ Facebook-oldalára vagy a kmdfksz@gmail.com címre lehet küldeni. Megéri versenybe szállni, hiszen 500 UAH értékű vacsorában részesül a nyertes szerelmespár.

A hagyományt őrizni kell, hajrá kárpátaljai magyar párok! Mutassuk meg ezekben a nehéz időkben is, hogy a szeretet és a szerelem ilyenkor is képes kitartani! – hangsúlyozta Ingrid.