Győzelemmel felérő ungvári döntetlen

Labdarúgás

2021. június 2., 08:43 , 1060. szám

A feljutás szempontjából döntő fontosságú találkozón gól nélküli döntetlent játszott idegenben egyik legfőbb riválisa ellen az Ungvári FC labdarúgócsapata az országos harmadosztályú labdarúgó-bajnokság A csoportjában, így a Volodimir Vaszjutik által irányított alakulat nagyon közel került az osztályváltáshoz.

A 24. forduló vasárnapi találkozói közül kiemelkedett az Epicentr Dunajivci–Ungvári FC találkozó, hiszen egy esetleges hazai győzelemmel a házigazdák pontszámban beérték volna a tabellát vezető kárpátaljai gárdát.

A 90 perc során végül egyik oldalon sem született találat, ami azt jelenti, hogy az ungváriaknak még jobban javultak a feljutási esélyeik.

Két fordulóval a bajnokság vége előtt az Ungvári FC és a Pogyillja Hmelnickij egyformán 51 ponttal vezeti a tabellát a 48 ponttal harmadik Epicentr előtt.

A kárpátaljai megyeszékhelyet képviselő csapatnak annyival könnyebb a sorsolása riválisaival szemben, hogy a két utolsó játéknapon a tabella utolsó helyein álló Kárpáti Lviv, illetve a Voliny Luck második számú csapata lesz az ellenfele, míg a Pogyilja és az Epicentr még egymás ellen is megmérkőzik majd.

(tamási)