ISZ RUN – Jótékonysági Félmaraton

2021. június 3., 11:50 , 1060. szám

A KMKSZ ISZ jótékonysági félmaratont szervez, a befolyt összeggel Szalcevics Annácska gyógyulását támogatjuk, aki SMA betegséggel küzd.

Ukrajnában közel 30 gyereknél mutatták ki az SMA (spinális izomatrófia) legsúlyosabb formáját, mely a gerincvelőben elhelyezkedő, az izmok beidegzését végző, az azokat mozgató idegsejtek pusztulását jelenti.

Emiatt azok a beidegzett izmok, amelyeket ezek a sejtek működtetnének, nem tudják a feladatukat ellátni, és elsorvadnak. Minden gyermeket meg lehet menteni egy gyógykezelés segítségével, amelynek ára szinte megfizethetetlen.

A beregszászi járási Mezőgecsében élő Annácskán is segítene a Zolgensma terápia, melynek ára 2,3 millió dollár.

A kezelés elvégzéséhez nagyon kevés idő maradt. Segítsünk összegyűjteni a szükséges összeget, s ajándékozzuk meg a kislányt a legfontosabbal, az élettel!

Gyurta Dániel magyar olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok magyar úszó is velünk lesz az ISZ RUN – Jótékonysági Félmaratonon.

A verseny 2021. június 20-án kerül megrendezésre közép-európai idő szerint 9.00 órakor Tiszakeresztúr község futballpályáján.

A versenyen a résztvevőnek be kell fizetnie a helyszínen a jótékonysági pénzösszeget (50 UAH), miután kap egy ISZ RUN Half Marathon pólót, nevezési számot, egy üveg vizet és energiaostyát.

A teljes táv 21 km. A táv Tiszakeresztúrtól kezdődik, Salánkon fordul, és Tiszakeresztúrban ér véget. Kérjük, megfelelő öltözetben vágjon neki a versenynek.

A versenyen lehetőség van ezenkívül 2 km, 10 km és családi futás teljesítésére is.

A versenyen az elsősegélynyújtás biztosított.

Fontos: a résztvevő tudomásul veszi, hogy a verseny ideje alatt bármilyen, nem a futással kapcsolatos sérülésért a szervezet nem vállal felelősséget.

Regisztrálni itt lehet!