Apa-fia program a KMNE szervezésében

Olvasói levél

2021. július 27., 13:14 , 1067. szám

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete (KMNE) 2021. július 23-án szervezte meg apa-fia programját, melyet nagy érdeklődés övezett.

A résztvevők péntek reggel Beregszászból indultak autóbusszal Truszkavecre. Az út folyamán többször is megálltunk, hogy alaposan élvezhessük a gyönyörű tájat, hegyeket. Truszkavecre érkezve meglátogattuk a terráriumot, ahol a ritka, egzotikus állatok mellett kisebb táblák segítettek megismerni jobban azokat. Nagyon sok csodálatos képet, videót készítettünk.

A következő program a fóka- és delfinshow volt. Ámulattal és csodálattal néztük ezeket az értelmes állatokat, amelyeket profi csapat készített fel, oktatott. Olyan összhangot láttunk a tengeri állatok közt, hogy még a kemény férfiszív is elérzékenyült.

Ebéd után ellátogattunk a Limpopo Állatkertbe, ahol szinte minden kontinens egy-egy jellegzetes állata megtalálható. Természetesen itt-tartózkodásunkat is megörökítettük a helyszínen készített képekkel és videókkal.

Szállásunk a Lviv Hotelban volt, mely egy nyolcemeletes, rendezett objektum a város szívében. A vacsora elfogyasztása után a társaság amolyan ismerkedőest keretében jókat beszélgetett.

 A bőséges reggeli után megtekintettük a város jellegzetes helyeit, majd célba vettük a lembergi akvaparkot, ahol a bátrabb fiatalok a meredek csúszdákat is előszeretettel kipróbálták.

Hazafelé úton az édesapák és fiaik értékelték a programot, és felidézték az emlékezetesebb pillanatokat.

Úgy gondolom, minden résztvevő nevében kijelenthetem, hogy felejthetetlen élményben volt részünk. Köszönet mindezért a támogatóknak és a szervezőknek!

Petrecki Béla,
a program résztvevője