Jelentkezz a Peron Music Tehetségkutatóba!

2021. augusztus 25., 13:46 , 1072. szám

A Peron Music Tehetségkutató kapcsolati rendszerével és 28 éves zeneipari múltjával segít, hogy bekapcsolódj a magyar zeneipari folyamatokba és bekerülj abba a körbe, ahol a könnyűzenében alkotó fiatal tehetségeket kiemelten támogatják. Velünk tartasz? Jelentkezz egyéni előadóként vagy zenekaroddal a Peron Music Tehetségkutató kárpátaljai fordulójára!

A programról Dobsa Istvánt, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezetének (KMKSZ ISZ) elnökét kérdeztük.

– A KMKSZ ISZ kiemelten fontosnak tartja a tehetséggondozást, a kárpátaljai kulturális élet támogatását, így tavaly nyáron első alkalommal a Peron Music magyarországi székhelyű alapítvánnyal közösen meghirdettük a zenei tehetségkutató kárpátaljai programját, amely sikeresnek bizonyult: az Ullie együttes képviselte Kárpátalját a budapesti döntőn. Ezen felbuzdulva idén újra meghirdettük a tehetségkutatót, amelyre várjuk a jelentkezőket. Mindössze egy kritérium van: a jelentkezőknek rendelkezniük kell kárpátaljai lakcímmel. Előnyt jelent, ha saját zenei feldolgozást vagy saját alkotást hoz az előadó vagy a zenekar. A nyertes a nagyközönség előtt is megmutathatja magát, illetve számos lemezszerződési lehetőség tárul majd elé, ezenkívül a 3 millió forintos fődíjat is elviheti.

Jelentkezni online itt lehet.

vagy a kmkszisz@gmail.com e-mail-címen. Jelentkezési hat­áridő: 2021. szeptember 1.

D. P.