Képeslap tervező pályázat

2021. november 13., 13:12

Ukrajna Siófoki Tiszteletbeli Konzulátusa Tervezd TE a képeslapunkat mottóval hirdet határokon átnyúló pályázatot.

„Ha érzel magadban elég kreativitást ahhoz, hogy olyan képeslapot tervezz, ami egy diplomáciai képviselet év végi üdvözletét továbbíthatná, ne habozz: tervezd meg és küldd el nekünk!

Közeledik az év vége: a karácsony, az új év. Ilyenkor mindannyian elgondolkodunk azon, mivel is köszöntsük rokonainkat, barátainkat, ismerőseinket. Ukrajna Siófoki Tiszteletbeli Konzulátusa idén is szeretne saját képeslappal is boldog ünnepeket kívánni mindenkinek, akivel sikeresen együttműködött a 2021-es év során. Ezek a képeslapok eljutnak majd vezető politikusokhoz, külügyi szakemberekhez, ismert művészekhez, üzletemberekhez Magyarországon belül és határán túl is.

A Tervezd TE a képeslapunkat c. pályázat eredményeként született képeslap kétoldalú lesz majd: az egyik oldalán egy magyar, a másikon egy ukrán köszöntéssel. Így két nyertesünk is lesz, akik amellett, hogy karácsonyi üdvözletként megkapják a képeslapot, értékes tárgynyereményben is részesülnek. A kétoldalú képeslapon feltüntetjük a tervezők nevét is, tehát mindenki, aki megkapja, tudni fogja, hogy ez a Te műved.

Ne habozz tehát! Ötletelésre fel!

A pályamunkákat 2021. november 25-ig várjuk az ua@consulinsiofok.com e-mail-címre” – olvasható Ukrajna Siófoki Tiszteletbeli Konzulátusának Facebook-oldalán.

(facebook.com/RV)