Téli Kupa Beregszászban

Labdarúgás

2021. december 22., 09:48 , 1089. szám

A Lőrinc Zsolt vezette Beregszászi Városi Labdarúgó-szövetség szervezésében került sor december 18–19-én a Barátság Stadionban az idei Téli Kupa lebonyolítására.

A kedvezőtlen időjárás ellenére 16 csapat jelentkezett a tornára, több járásból is. Első helyen jutottak tovább csoportjukból Nagybégány, Som, Nagybereg és Bátyú csapatai, ami azt jelenti, hogy a beregvidékiek voltak a legsikeresebbek ezen a tornán.
Több izgalmas és színvonalas mérkőzés után következett a döntőbe jutott két csapat mérkőzése. „Kárpátalja – a mi hazánk” feliratos mezekben vonult ki a döntőre a csoportmásodikként továbbjutott, gáti és Gát környéki focistákból álló csapat, mely nagy meglepetésre elhódította az idei Téli Kupát, 2-1-re legyőzve Bátyú csapatát. A harmadik helyet a belügyisekből álló Polícia csapata szerezte meg.

A mérkőzés végén a szervezők nevében Olekszandr Szilcsenko, a városi ifjúsági és sportosztály vezetője és Sin József, a Beregszászi Járási Tanács KMKSZ-frakciójának vezetője ukránul és magyarul köszöntötte a jelenlévőket, majd a kupákat és az érmeket átadták a helyezetteknek.

(sj/bzs)