Kevés gól a téli kuparajton

2022. február 9., 08:52 , 1095. szám

Az eredeti tervekhez képest kisebb változtatásokkal vasárnap megkezdődtek a beregszászi járási téli labdarúgókupa csoportküzdelmei.

Az eredeti elképzelések szerint a torna küzdelmeinek egyik helyszíne Nagybakta lett volna, amit végül Nagybégányra cseréltek. A nagybégányi csoport így rögtön egy rangadóval indult, amelyen a házigazdák 1-0-ra bizonyultak jobbnak Kígyósnál.

Az eredetileg ebbe a hatosba besorolt Beregszászi Városháza csapatának szerepeltetéséből végül nem lett semmi, a helyettük beugró Tiszakeresztúr ugyancsak 1-0-ra nyert Mezővári ellen. A Nagybakta–Mezőkaszony találkozót máris el kellett halasztani, mivel mindkét együttes szereplése kérdésessé vált a sorozatban.

A nagyszőlősi helyszínen mind a három mérkőzést lejátszották, és ott több gólnak is örülhettek a nézők. A Tiszaújlaki kistérség csapata fölényesen, 4-0-ra nyert a tiszakeresztúriak helyére beugró Onoki Csillag ellen, és Fancsikának sem jelentett gondot Tiszapéterfalva 4-1-es legyőzése. Királyháza és Szőlősvégardó nem bírt egymással, ezen a találkozón 1-1-es döntetlen született.

(tamási)