Lezárult az Alkoss a békéért – online pályázat

Olvasói levél

2022. június 2., 13:15 , 1111. szám

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete a háború kitörése után széles körben hirdette az Alkoss a békéért online pályázatot. A felhívással a fő célja az volt, hogy az országban kialakult helyzetben közös imádkozásra és alkotásra buzdítson mindenkit felekezettől, nemzetiségtől, nemtől és kortól függetlenül. A pályázat lehetőséget adott arra, hogy mindenki tehetségéhez mérten fejezze ki magát: szavakkal, rajzzal, zenével, kreatív tevékenységgel.

Az alkotásokat áprilisban és májusban fogadtuk, melyeket folyamatosan megosztottunk az egyesület Facebook-oldalán, ezáltal másokat is buzdítva a részvételre. Ez idő alatt 27 pályamunka érkezett a különböző kategóriákban.

A pályázat dobogósai: 1. helyezett: Szilágyi Lili, Szilágyi Emma, Szilágyi Kata, 2. Renik József, 3. Csapák Cintia.

Különdíjasok: 1. helyezett: Tamási Alex, 2. Orosz Júlia, Orosz Dóra, Orosz Johanna és Orosz Zsófia, 3. Kisgyőri Dóra és Kisgyőri Csenge, 4. Csapák Fanni.

Minden alkotót értékes nyereménnyel jutalmazunk, amelyet az egyesület irodájában vehetnek át a nyertesek. A pályamunkák továbbra is megtekinthetők az egyesület Facebook-oldalán.

Orosz Krisztina,
a KMNE munkatársa