Tóparti pihenés a KMNE tagcsaládjai számára

2022. június 18., 12:39 , 1113. szám

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete (KMNE) idén újra megvalósítja pihenési lehetőségét tagcsaládjai számára a Dédai-tó partján.

Az országban jelenleg zajló háború, valamint annak következményei nagyban befolyásolják hétköznapjainkat, és kihatnak mindannyiunk lelkivilágára. A körülmények ellenére is beköszöntött a nyár, eljött a strandolás ideje. Igaz, tengerrel nem büszkélkedhet vidékünk, mégis megannyi lehetőségük van a kikapcsolódásra vágyó családoknak. Egy ilyen lehetőséget nyújt tagcsaládjai számára a KMNE, ugyanis újra megnyitotta kapuit az egyesület által bérelt 53-as számú parcella a Dédai-tó partján.

A tagcsaládok június 1-től egészen a nyár végéig élhetnek a tóparti nyaralás lehetőségével. A már megszokott módon, telefonon történő előzetes egyeztetés során vehető igénybe a szolgáltatás; hétfőtől péntekig 14 órától 19 óráig. Hétvégenként pedig 9 és 19 óra között.

Érdeklődni a +380981182957-es telefonszámon lehet Buda Nóránál.

A parcellán idén is biztonsági őr vigyázza majd a pihenők nyugalmát, a belépéshez pedig az egyesületi tagságot igazoló kártya felmutatása szükséges.

A szervezők szeretettel várnak minden pihenni és kikapcsolódni vágyó tagcsaládot.

K. K.