Vasárnap Big City Ride futam Ungváron

2022. június 25., 15:09

A Big City Ride idén másodszor szervez futamot Ungváron. Ezúttal vasárnap, június 26. az ifjúság napja alkalmából gyűjtik össze a város kerékpárosait.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak: kicsiket, nagyokat, fiatalokat és nem annyira. Öltözködési szabályok: viseljenek sárga és kék színű ruházatot. Gyülekező 18 óra 30 perckor a színház előtt.

Néhány napja több helyszínen – Petőfi 8a. szám alatt a Duffort Espresso Bárban, a Szabadság sugárút 36. szám alatt a Muffin. Espresso Brew Bárban, a Lehoczky u. 19a. sz. alatt a Muffin Caféban – vásárolhattak jelvényt az érdeklődők. Ára 100 hrivnya. Minden megvásárolt jelvény lehetőséget kínál a partnerek – VELOFAN, Velomarket MAX drive, Shtefanyo V&V, Pizzawood Uzhorod, Krayna, Kraszija, Antonio üzletlánc, Prevention hospital, Hotel Praha, Kilikia – ajándékainak megnyerésére.

A versenyt fő támogatója a OneLab laboratórium. A közlekedésbiztonságot a Kárpátalja Járőrrendőrsége biztosítja. A futamon befolyt összeget a hadsereg szükségleteire fordítják.

(Facebook/RV)