Ünnepség a mozgáskorlátozottak egyesületében

Olvasói levél

2022. december 22., 10:27 , 1139. szám

December 3-a a rokkantak világnapja. Ezen a napon talán kicsit nagyobb figyelemmel fordulunk a fogyatékkal élők felé, akik sokkal nehezebben élik mindennapjaikat, mint egészséges társaik.

A Beregszászi Járási Mozgáskorlátozottak Egyesületének (BJME) működését a humanitárius szervezetek, valamint néhány együttérző magánvállalkozó támogatja. A világnap alkalmából a szervezet tagjai kisebb ünnepséget tartottak a Vérke-parti klubban. A családias hangulatú rendezvényre több mint harmincan tudtak eljönni. A résztvevőket Tóth István elnök üdvözölte. A köszöntők elhangzása után az összejövetel a terített asztal mellett, kötetlen beszélgetéssel folytatódott.

Nagy Béla, a Kárpátaljai Református Egyházkerület főgondnoka finom bográcsgulyással vendégelte meg az egyesület tagjait és Isten áldását kérte a tagok életére.

A szervezők ezúton is köszönetet mondanak a támogatóknak, hiszen a nagylelkű felajánlásaik nélkül nem jöhetett volna létre a rendezvény. Hálás szívvel köszönjük Beregszász polgármesterének, Babják Zoltán úrnak, Makuk Jánosnak, a Beregszászi Járási Máltai Szeretetszolgálat elnökének, Harapkó Mariannának, a Beregszászi Szent Anna Karitász elnökének, Gábor Péternek, a Kelet-európai Misszió elnökének, Orosz Gyulának és Jakimec Miklósnak, a „Bereg-Vertikál” vezetőinek, Veres Péternek, a Beregszászi 10. Sz. Középiskola igazgatójának és helyi vállalkozóknak, a szerb pékség vezetőjének, Barta Józsefnek, valamint a Sörkert vendéglő vezetőjének, Szibert Viktornak, akik hozzájárultak adományaikkal a rendezvényhez.

Köszönjük továbbá Magyarország Beregszászi Konzulátusa vezetőjének, Gyebnár István úrnak a kedves ajándékát az ünnepségen részt vevő társainknak.

Tisztelettel: a BJME Elnöksége