A kárpátaljai rendfenntartók díjazták a gyermekrajzpályázat győztesét

2023. január 2., 15:44

Az ungvári iskolások és a kárpátaljai rendőrök kreatív munkába fogtak össze a Belügyminisztériummal biztonságban vagyok témában.

A kárpátaljai rendőrség sajtószolgálata szerint a különféle technikákkal és stílusokban tehetségesen kivitelezett rajzok közül meglehetősen nehéz volt győztest választani. Anasztaszia Fecsko rajza azonban felkeltette a rendőrök figyelmét, akik részt vettek a legjobb alkotások kiválasztásában. A Vaszil Grendzsa-Donszkij Ungvári Középiskola 5. osztályos tanulója városa forgalmas utcáit ábrázolta, amelyekben testvérével, Marijkával a rendőrök éberségének köszönhetően nyugodtan és biztonságosan sétálnak: a rendőrök szabályozzák a forgalmat, figyelik a rendet és mindig a közelben vannak, járőröznek a helyi utakon.

Szilveszterkor a Kárpátaljai Megyei Rendőrségre hívták a rajzpályázat győztesét. Húga, Marijka is elment, aki segített Anasztasziának a rajz elkészítésében.

A lányok kreatív időtöltésének változatosabbá tétele érdekében a rendőrök kifestőtáskával ajándékozták meg őket, valamint édességcsomagot is kaptak a gyerekek.

(mukachevo.net/RV)