Mentőautó és egy crossover ütközött

2023. március 2., 18:34

A baleset március 1-jén este történt Nagyszőlősön, a Komunalna és az Ivan Franko utca kereszteződésében.

A szemtanúk kezdetben azt írták a közösségi oldalakon, hogy a balesetben senki sem sérült meg súlyosan. Ugyanakkor maguk az autók jelentősen megrongálódtak. A baleset helyszínén Szerhij Volosin készített fotókat és videókat.

A további részletekről a Kárpátaljai Sürgősségi Szolgálat Főosztályán számoltak be. 19 óra 46 perckor érkezett hívás az Ivan Franko utcában történt balesetről. Ott egy Citroën Jumper mentőautó és egy Nissan Qashqai crossover ütközött. A mentőjármű szirénákkal és villogó jelzőlámpákkal szállított beteget Onok községből a nagyszőlősi kórházba. Az ütközés következtében a mentős és az egészségügyi jármű vezetője különböző fokú sérüléseket szenvedett. A beteg nem sérült meg.

A sérültek járműből való kiszabadításához szakembereket vontak be, akik speciális berendezésekkel emelték ki a sérülteket. A balesethez a 802-es számú mentőbrigád érkezett a helyszínre, s orvosi segítséget nyújtottak a sérült kollégáknak, a beteget pedig kórházba szállították. A baleset másik résztvevőjét – egy 37 éves helyi lakost – egy másik mentőautó (800-as számú brigád) szállította az egészségügyi intézménybe vizsgálatra.

A rendőrség vizsgálja a baleset részleteit.

(Facebook/RV)