Magyarországi és határon túli kézművestermékek egy helyen

2023. március 21., 16:47

Március 17-én megnyitotta kapuit az az egyedülálló magyarországi online piactér, ahol szó szerint a bőség zavara vár minden érdeklődőt. Bohém művészeti alkotások, kreatív egyedi termékek és a kézműves kistermelői finomságok legjava is megtalálható az országhatárokon átívelő online bazárban.

Március 17-én, pénteken, megnyílt az Erdei Bazár online piactér, amely nemcsak a Magyarországon élő kézműveseknek, kistermelőknek, művészeknek nyújt segítséget abban, hogy minél több helyre eljuttathassák magas minőségű termékeiket, hanem a határon túl élő és alkotó honfitársainknak is.

Ezzel egyedülálló módon a platform lehetőséget ad arra, hogy olyan termékek kerüljenek az otthonokba, amelyekért akár kilométereket kellene utazni. A bazár hídként van jelen, hiszen országokat köt össze, és bázisként egyesíti a külföldi és hazai egyedi termékek lelőhelyét. Legyen szó bőrdíszműről, festményről vagy akár egy mangalicakolbászról, házi lekvárról vagy kézműves sajtról.

A házi, autentikus ízekért rajongók, a művészeteket kedvelők és azok is megtalálják a vágyott termékeket, akiknek a kézműves apróságok a gyengéi. Ezenfelül a bazár azért is formabontó, mert azok, akiket elragad a piaci hangulat, még alkudozhatnak is a kiszemelt termék árából.

Az Erdei Bazár azért jött létre, hogy egyetlen kattintással elérhető legyen a hamisítatlan piaci hangulat, és olyan termékeket kínáljon, amilyeneket sehol máshol nem talál meg a látogató ilyen bőségben.

 

https://erdeibazar.hu/

https://www.instagram.com/erdeibazar/

https://www.facebook.com/erdeibazar/