Több napja keresnek egy újdávidházai lányt

2023. december 30., 08:13

Kárpátalján december 25-e óta keresik a 22 éves Jana Kacsurt. A lány Újdávidháza (Nove Davidkovo) lakosa. December 25-én reggel elhagyta az otthonát és eltűnt. Azóta a rokonai nem látták, és nem tudják, hol van a lány. A rokonok szerint Janának pszichológiai problémái vannak erős stressz miatt.

A fiatal lány eltűnésének híre az egész megyében elterjedt. Rokonai, falubelijei, ismerősei és a rendőrség is keresi. A kutatásba mentők és kutyavezetők is bekapcsolódtak. A térfigyelő kameráknak köszönhetően sikerült megállapítani, hogy december 25-én a lány Munkács irányába ment. Később több kamera rögzítette őt a város különböző negyedeiben. Utoljára, néhány napja a vár közelében volt.

December 28-án búvárok vettek részt a keresésében. Jana holttestét keresték Latorcában, de nem találták. A kutatási műveleteket az eset körülményeinek tisztázásáig berekesztették.

Az előzetes információk szerint a rendőrségi kutya nyomot fogott, amely Újdávidháza irányába vezet. Ha látták Jana Kacsurt, vagy tudomásuk van hollétéről, kérik, tájékoztassák a rendőrséget. A lány eltűnésekor lila dzsekit és fekete nadrágot viselt. Keresése folytatódik.

(pmg.ua/RV)