A szakmai ünnep előestéjén a megyei vezetők ellátogattak a RIK-U nyomdába Ungváron

2024. május 26., 10:34

A vendégek a nyomdaipari és a könyvforgalmazási dolgozók napja alkalmából a cég vezetőjével, Jevhen Sztanisevszkijjal közösen megtekintették a műhelyeket, ofszetgépeket, nagy formátumú nyomdai és különféle digitális berendezéseket, megismerkedtek a gyártás folyamatával és szakaszaival.

A műhelyek korszerű berendezésekkel felszereltek, s itt a szakemberek kis és nagy példányszámban is kiváló minőségben és gyorsan tudnak nyomtatni.

– Nagyra értékeljük a kiadók, nyomdák munkáját, mert ez nem könnyű, de a mai viszonyok között is szükséges – hangsúlyozta Vaszil Ivancso, a megyei katonai közigazgatás helyettes vezetője.

A megyei közigazgatás díszoklevelével jutalmazták a cég alkalmazottait szakmai hozzáértésükért, az ország védelmi erőinek támogatásával kapcsolatos kérdésekhez való felelősségteljes hozzáállásukért, valamint a kiadói, nyomdaipari és könyvterjesztési nap alkalmából. Ebből az alkalomból gratulált a RIK-U csapatának a stratégiai kommunikációs, nemzetiségi és vallási főosztály vezetője, Roman Moldavcsuk, valamint a tájékoztatási tevékenységéért és a nyilvánossággal való kommunikációért felelős főosztály helyettes vezetője, Marina Csepa-Markovci.

(Facebook/RV)