Görbüljön a bot! – Horgászverseny a nagycsaládosoknál

Olvasói levél

2024. május 28., 11:10 , 1212. szám

„Nem fogtál semmit? Ne hidd! Ha élményért mész, mindig van kapás” – ez különösen igaz volt a május 25-én zajló horgászversenyekre a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének szervezésében. Idén két helyszínen került sor az eseményre a nagy érdeklődésre való tekintettel. Összesen közel százhúsz fő vett részt a programokon.

Beregszászban a Tutu-tó adott helyszínt a versenyzők számára. A 65 fős csapatból mindössze harminc fő mérettette meg magát a versenyen. A gyerekek és felnőttek is nagy izgalommal ültek a tó partján. Közben készült a finom halászlé.

A helyezések a következőképpen alakultak:

I. helyezett: Tar László és családja Forgolányból;

II. helyezett: Ács Éva és családja Beregújfaluból;

III. helyezett: Tarpai József és családja megosztva Birta Jánossal és családjával.

A helyezettek mellett egy különdíj is kiosztásra került, a Bigfish díj, amelyet Kovács Zalán Dániel kapott egy 4,28 kg-os tőponty kifogásáért.

Köszönjük a különdíj felajánlását és a helyszín biztosítását Horváth Viktornak! A program zárása a finom halászlé volt, amelyet Birta János és családja közösen készített.

Mindeközben Nagydobronyban is zajlott a horgászverseny, amelyre 14 család jelentkezett 55 fővel. A családok a Nagydobronyi Horgásztanyán mérték össze tudásukat, köszönjük a helyszín biztosítását Balogh Lászlónak!

A helyezettek:

I. helyezett: Bara László és családja Nagydobronyból;

II. helyezett: Péter Viktor és családja Somból;

III. helyezett: Barta Miklós és családja Dercenből.

A program zárása Nagydobronyban is a finom halászlé volt. Köszönet a szakácsnak, Gábor Sándornak, hogy mindenki jóllakottan térhetett haza!

A visszajelzések alapján elmondható, hogy a résztvevők jól érezték magukat.

Köszönjük a programfelelősöknek: Birta Jánosnak és Bara Évának, hogy családjukkal együtt vállalták a program szervezését, lebonyolítását! Gratulálunk a nyerteseknek!

A program Magyarország Kormányának támogatásával valósult meg.