Kikapcsolódás egy gyönyörű helyen – családi hétvége a Vadvölgyben

Olvasói levél

2024. június 19., 15:52

A Vadvölgy Panzió minden évszakban felejthetetlen élményt nyújt. Ezt azok tudják legjobban, akik már nem első alkalommal látogatják. 2024. június 14–16. között a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületéből tíz tagcsalád utazott egy családi hétvégére a panzióba. A programot a Sislócon élő Fekésházi János és Diána vezette – köszönjük a szervezést! Az alábbiakban az egyik résztvevő édesanya, Csele Tánya élménybeszámolóját olvashatják.

Szeretném megköszönni a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének a Vadvölgy Panzióban eltöltött családi hétvégét!

Pénteken érkeztünk a panzióba. Mint mindig, érdeklődve vártuk, hogy kik lesznek ott, lesznek-e ismerősök. Természetesen voltak ismerős családok is, de persze lehetőségünk nyílt új családokkal is megismerkedni.

A vacsora után már a kicsik és nagyok is nagyon várták, hogy csobbanjanak a medence vizében.

Este beszélgetéssel, ismerkedéssel zártuk a napot. Másnap Jancsi, a programfelelős megismertette velünk a programot. Reggeli után kedvet kaptunk és nekivágtunk a gombázásnak.

Ebéd után kis szieszta, majd csoportos beszélgetés várt ránk. Témája: kinek mi a szerepe a családban. Nagyon érdekes és tanulságos történeteket hallhattunk, mindig új életszemléleteket ismerünk meg a családok történeteiből. Ez is nagyon jó hangulatban telt.

Délután egy röpi- és focimeccs következett, gyerekek és felnőttek közösen. Szuper volt a hangulat!

Közben a kisebb gyerekek kézműveskedtek, biliárdoztak, csocsóztak, medencéztek, kihasználták a panzió adta lehetőségeket. Vacsora után csánozásra került sor, mindenki örömére. Az este „kerekasztal”-beszélgetéssel zárult.

Vasárnap reggel a teraszon kávéval indítottuk a napot, néztük a teraszról a mesés kilátást, amivel soha nem tudunk betelni. Reggeli után Birta János áhítatot tartott, hálásan köszönjük.

Csodálatos hétvége volt! Köszönet az egyesületnek és a támogatóknak, hogy ilyen lehetőségeket biztosít a kárpátaljai magyar nagycsaládosok számára.

A program Magyarország Kormányának támogatásával valósult meg.