Rivne megyében egy férfi gépkarabéllyal lőtte le ismerősét

2024. július 1., 19:17

Rivne megyében egy férfi gépkarabéllyal lelőtte ismerősét és elmenekült. A rendőrség keresi a gyilkost, és ez ügyben a lakosság segítségét kéri – jelentette a korrespondent.net a Rivne megyei rendőrség sajtószolgálatára hivatkozva július 1-jén, hétfőn.

Tájékoztatásuk szerint a megyében speciális rendőrségi akció indult. A rendfenntartók arra figyelmeztetnek, hogy a keresett személynél fegyver lehet.

Még június 30-án, vasárnap este érkezett a bejelentés, hogy Vovcsici falu közelében a helyi tónál egy 54 éves Zaricsne nagyközségi lakos gépkarabélyból többször rálőtt egy 35 éves Szerniki illetőségű férfira.

„Előzetesen úgy tudni, hogy a férfiak között hosszú ideje ellenséges volt a viszony. Az újabb konfliktus során az 54 éves zaricsnei lakos gépkarabélyból több lövést adott le a 35 éves férfi irányába. A szemtanúk szerint a lövöldöző ittas volt. Miután elkövette tettét, egy fehér Renault Master személygépkocsival menekült el” – derül ki a Rivne megyei rendőrségnek a Facebook közösségi oldalon megjelent tájékoztatásából.

Megjegyzik, hogy a lövöldözés szemtanúi kórházba vitték a sebesültet, de már nem lehetett megmenteni, az orvosok halottnak nyilvánították.

A rendőrség keresi a gyilkost.

(korrespondent.net/Kárpátalja)